خبری تحلیلی فرقه نیوز

کد خبر: ۲۵۳۷
تاریخ انتشار: 26 دی - 1394 13:21

ایران امن ترین کشور برای اقلیت های دینی است

یادداشتی در پاسخ به خبر منتشر شده در شبکه خبری مسیحیان ایران (FCNN) با عنوان “جمهوری اسلامی در لیست ده کشور سرکوب گر حقوق مسیحیان جهان قرار گرفت.”
پرچم ایران

فرقه نیوز: خداوند انسان را موجودی آزاد و دارای توانایی اندیشیدن و تفکر آفریده است که این ویژگی، مایه تفاوت انسان از دیگر موجودات است.

در دین اسلام شرط دینداری حقیقی باور داشتن به اصولی عقلی است که هر فرد باید شخصاٌ و پس از جست و جو و کاوش لازم به آن دست یابد. در نتیجه یکی از آزادی های اجتماعی، آزادی عقیده و تفکر است. این موضوع در اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده است: «بالاترین آرمان بشری عبارت است از ظهور دنیائی که در آن افراد بشر در بیان عقیده آزاد و از ترس و فقر فارغ باشند. »

 

شبکه خبری مسیحیان ایران

در قوانین ایران نیز این اصل مورد اشاره قرار گرفته است: و مذاهب اسلامی (حنفی، شافعی، مالکی و حنبلی) دارای احترام کامل می باشند و پیروان این مذاهب در انجام مراسم مذهبی طبق فقه خودشان آزادند و در تعلیم و تربیت دینی واحوال شخصیه «ازدواج، طلاق، ارث و وصیت» و دعاوی مربوط به آن در دادگاه ها رسمیت دارند و در هر منطقه ای که پیروان هر یک از این ادیان مذاهب اکثریت داشته باشند، مقررات محلی در حدود و اختیارات شوراها بر طبق آن مذهب خواهد بود، با حفظ حقوق پیروان سایر مذاهب.

هم چنین ایرانیان زرتشتی، کلیمی و مسیحی تنها اقلیت های دینی شناخته می شوند که در حدود قانون در انجام مراسم دینی خود آزادند و در احوال شخصیه و تعلیمات دینی بر طبق آئین خود عمل می کنند.

البته در کنار این آزادی این قانون به طور کامل در ایران اجرا می شود، به گونه ای که ” داریاووش عزیزیان” کشیش کلیسای شرق آشور ارومیه می گوید: ایران امن ترین کشور برای اقلیت های دینی است و با انتقاد از قطعنامه ضد ایرانی سازمان ملل ، ایران اسلامی را امن ترین کشور برای اقلیت های دینی دانسته وی اتهام برخی کشورهای اروپایی و آمریکایی (که خود موانع و محدودیت های زیادی را برای اقلیت های دینی و قومی فراهم می کنند) بر جمهوری اسلامی مبنی بر تقض حقوق اقلیت ها را بسیار مضحک می خواند، چنانکه آزادی عمل و شور و نشاط جامعه مسیحیان ایران اعم از آشوری، کلدانی و ارمنی برای مسیحیانی که از دیگر کشورهای جهان به ایران می آیند باورکردنی نیست ، مسافران خارجی باور نمی کنند که مسیحیان ایران در حقوق اجتماعی با مسلمانان یکسان و برابر باشند.
البته در کنار این آزادی، اقلیت های مذهبی اجازه نشر عقاید خود را نداشته و تنها می توانند در امور شخصی مذهبی با آزادی کامل عمل کنند.

با وجود نسبتی که کشورهای مدعی حقوق بشر در مورد ایران، آزادی مذهبی در غرب ، آشکارا نقض می شود . نمونه ای از آن امریکا است که با وجود تصریح قانون اساسی این کشور مبنی بر آزادی مذهبی، این اصل در امریکا اجرا نمی شود. جدای از تاریخ این کشور و وجود تبعیض مذهبی در آن در جامعه امروزی امریکا نیز موارد مختلفی از تبعیض مذهبی وجو دارد.

اخراج، تحقیر و عدم ارائه فرصت‌های شغلی به کسانی که دارای مذهب متفاوتی هستند نمونه‌هایی از تبعیض مذهبی به شمار می‌روند. به طور مثال، شکایت کارگران مسلمان از کارفرمایان خود به مرکز اسلامی در منهتن نیویورک که در سال ۲۰۰۹، تعداد این شکایات به ۸۰۳ مورد رسید که نسبت به سال قبل از آن ۲۰ درصد و نسبت به سال ۲۰۰۵، ۶۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مطالعه تاریخ مذهب در امریکا نشان می‌دهد که آرمان‌های امریکایی تساهل دینی و آزادی وجدان همواره در بعضی موارد و در برهه‌هایی از تاریخ امریکا مورد تأیید قرار نگرفته است.کشورهای اروپایی نیز این حقیقت در جریان است به عنوان مونه می توان به جلوگیری از پوشش اسلامی زنان مسلمان، ذبح شرعی و ساخت مسجد و مناره اشاره نمود.

در نتیجه فضای حاکم در کشورهای غربی، متفاوت از آن چیزی است که ادعا می شود. غرب داعیه دار آزادی مذهبی است اما عملا آن را زیر پا می گذارد اما در ایران مطابق با قوانین عمل می شود. آن چه در مورد دستگیری مسیحیان ذکر می شود، جلوگیری از تبلیغاتی است که برخی فرقه های مسیحی بر خلاف قانون در کشور انجام داده و سعی در جذب مسلمانان و ارتداد آنان از اسلام دارند.

این برنامه، طرحی کلی در راستای مقابله مذهبی با اسلام است که اقلیت های مذهبی از جمله مسیحیان، عموما مخالف آن بوده و این فرقه ها را جزء فرقه های انحرافی و خود ساخته در مسیحیت قلمداد می کنند و با توجه به رابطه ای که برخی از رهبران آنان با سرویس های جاسوسی بیگانه دارند، خطری امنیتی نیز محسوب می شوند.

از جمله این فرقه ها کلیسای جماعت ربانی مرکز است که به صورت غیر قانونی عمل می کند و به محض مقابله قانونی با آنان، با ایجاد فضای روانی مسموم سعی در القای فقدان آزادی مذهبی در ایران داشته و بر خلاف واقع، به اتهام شکنجه زندانی ها و … نسبت به آنان نیز می پردازند.

منبع : ادیان نیوز

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
آخرین اخبار