به بهانه پخش غیرقانونی جزوه نظریات سیاسی فرقه حلقه در ایران

تناقضات در سازمان صلح طاهری / صلح‌طلبی یا پنهان‌کاری سیاسی؟

تناقضات در سازمان صلح طاهری / صلح‌طلبی یا پنهان‌کاری سیاسی؟
محمدعلی طاهری با انتشار «مانیفست ایران آزاد» و تأسیس «سازمان صلح طاهری» به دنبال ایجاد چهره‌ای صلح‌طلب در سطح بین‌المللی است. اما بررسی رفتارهای او نشان می‌دهد که این اقدامات تنها پوششی برای فعالیت‌های سیاسی علیه مردم ایران است.
کد خبر: ۱۸۱۶۴

تناقضات در سازمان صلح طاهری / صلح‌طلبی یا پنهان‌کاری سیاسی؟

پایگاه خبری تحلیلی فرقه نیوز: محمدعلی طاهری با نگارش یک اساسنامه با عنوان «مانیفست ایران آزاد» سعی دارد از خود یک وجهه صلح‌طلب بین‌المللی نشان دهد، اما این یک پوشش است تا علیه مردم ایران فعالیت سیاسی کرده و حتی باعث انجام تحریم‌های بیشتری علیه ایران شود، کمااینکه فرقه بهائیت و... همین کار را انجام می‌دهند. گویا به‌صورت گسترده کتابچه‌هایی از این مانیفست در حال پخش است.

جالب است بدانیم طاهری به ادعا‌های خودش در این مانیفست پایبند نیست، مثلاً در اصل دوم این مانیفست «جدایی هرگونه ایدئولوژی از سیاست و اداره مملکت» بیان شده است؛ ولی طاهری برخلاف این اصل، شاگردان اصلی و دوستان سابق خودش را به‌خاطر نگاه ایدئولوژیک و اختلاف در برداشت، از سیستم عرفان حلقه طرد کرد و با منتشرکردن کلیپ‌هایی با ذکر نام، افراد را از فرقه خود اخراج کرد، طاهری که در فرقه خودش ایدئولوژیک رفتار می‌کند چطور برای اداره یک حکومت ایدئولوژی را نفی می‌کند، البته نکته مهم این است که هیچ حکومتی بدون ایدئولوژی در جهان وجود ندارد، البته هر حاکمیتی یک نوع خاصی از باورمندی و جهان‌بینی و ایدئولوژی را دارند که ممکن است مخالف دیگری باشد.

محمدعلی طاهری بنیان‌گذار فرقه عرفان حلقه، با تأسیس «سازمان صلح طاهری»، ادعا می‌کند به تحقق صلح جهانی کمک می‌کند. اما حقیقت امر این است که باتوجه‌به بیانیه‌ها، موضع‌گیری‌ها و آموزه‌های حلقه، طاهری بر علیه مظلومان و به نفع ظالمان عالم فعالیت می‌کند.

به‌عنوان‌مثال طاهری برخلاف اساس‌نامه مکتب خود که قضاوت‌کردن را شأن خداوند می‌داند و اعضای فرقه‌اش را از قضاوت‌کردن برحذر می‌دارد، خود جنگ بین غزه و اسرائیل را قضاوت کرده و عملیات رزمندگان فلسطینی را محکوم کرده است. همچنین در بیانیه‌ای در مورد جنگ غزه، خودش حکم می‌دهد: «راه‌حل این مسئله گفتگوی بین‌المللی است». باید خاطرنشان کرد که تجربه چند دهه اخیر در این مسئله نشان می‌دهد، گفتگو‌های بین‌المللی کاملاً جانب‌دارانه، غیرعادلانه و به نفع اسرائیلی‌ها است؛ درحالی‌که عقل و دین حکم به عدالت را تجویز می‌کند: «إِذا حَکَمْتُمْ بَیْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْکُمُوا بِالْعَدْلِ [نساء/۵۸]؛ هنگامی که میان مردم داوری می‌کنید به عدالت داوری کنید».

 

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظر