«علیاصغر شریفیراد» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران دشمن برای مقابله با این نظام، برنامهریزی کرد، اتاق فکری نیز در این رابطه تشکیل داد و تمام مولفههای تاثیرگذار بر انقلاب اسلامی را شناسایی و به این نتیجه رسید که دو عامل تاثیرگذاری که در متن انقلاب وجود دارند قرآن و اهلبیت (ع) هستند.
وی با تاکید بر اینکه دشمنان نظام با شناسایی این عوامل در جهت تضعیف این دو مهم برنامهریزی کردند، افزود: تضعیف سندیت قرآن کریم و اثرگذاری آن دو عامل اثرگذار در بین مردم در دستور کار دشمنان نظام اسلامی ایران قرار گرفت.
مسئول قرارگاه خاتمالاوصیا استان ایلام با اشاره به اینکه ایجاد شبهه در دورههای تاریخی نزول قرآن، سندیت کلام وحی و حتی جمعآوری آیات قرآن به صورت کاملا جدی در راس برنامههای دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفت، اضافه کرد: آنها حتی شکیات و ابهاماتی را مطرح کردند و کار را تا جایی پیش بردند که اسرائیل قرآنهای تحریف شدهای را چاپ و منتشر کرد که در آنها آیات مربوط به یهود و جهاد را حذف کرده بودند.
شریفیراد ادامه داد: در بخش اهلبیت (ع)، تشکیکاتی راجع به شهادت یا مرگ طبیعی ائمه (ع) ایجاد کردند و یا در قدم بالاتری این موضوع را مطرح کردند که ائمه (ع) در جنگها و خونریزیها شرکت داشته و در موردی دیگر، امام حسن و حسین (ع) در جنگی به رهبری خلیفه دوم به ایران حمله کردند و در مرحله دوم، تاثیرگذاری این دو عامل بر مردم را هدف قرار دادند و سعی کردن جایگزینی برای آنها ایجاد و قرآنکریم و اهلبیت (ع) را کنار بزنند.
وی با بیان اینکه راجع به اهلبیت (ع) بحث ترویج وهابیت را پایه قرار داده و افکار نزدیک به وهابیت را در جوامع مختلف رواج دادند، گفت: این کارها همگی با حمایت کلان مالی از سوی غرب و عربستان سعودی همراه بود که در کشورمان نیز هزینههای فراوانی برای ترویج وهابیت انجام دادند.
مسئول قرارگاه خاتمالاوصیا استان ایلام یادآور شد: دشمنان روی رابطه با تاثیر قرآن، دو کار انجام دادند که یکی از آنها ایجاد و ترویج عرفانها و نحلههای کاذب انحرافی بود که میخواستند آرامش واقعی قرآن در دل انسان را با یک کالای تقلبی جایگزین کنند یعنی عطشی که مردم به قرآن داشتند را با یک کالای مسموم تعویض کنند و در قسمت دوم برخی از احکام قرآن را زیر سوال بردند و این مسئله را مطرح کردند که آن احکام با مقتضیات زمان ما رابطه و همخوانی ندارد و تلاش کردند موضوعات دینی را به سمت لیبرالیسم بکشانند. ایسنا