فرقه نیوز-بخش عرفان های نوظهور
با استفاده از تکنیکهای فنگشویی بدون صرف هزینه و با همان وسایلی که در اختیار دارید چیدمانی تازه و متناسب را تجربه کنید؛ چیدمانی که گردش جریان و انرژی مثبت در خانه شما را تقویت میکند!
نکته اول: خانه و وسایل درون آن البته باید مرتب و تمیز باشد اما آنچه در اینجا ادعا شده که عامل گردش انرژی مثبت است سخنی است به گزاف، زیرا بر اساس کدام مبنای علمی، وحیانی و منطقی چنین سخنی گفته شده است؟
ما به شما می گوییم چگونه میتوانید با چند تغییر مختصر چیدمانی براساس قواعد فنگشویی داشته باشید.
نکته دوم: اگر کمی به مبانی دینی توجه داشته باشید بدون هیچ جابجایی بر اساس قواعد اسلام زندگی آرامی داشته باشید.
جای آینه کجاست؟
مگر میشود خانهای را پیدا کرد که در آن آینه نباشد. در تمامی خانهها دست کم دو تا سه آینه دیواری بزرگ وجود دارد که از دیدگاه کارشناسان فنگشویی ایدهآل است. اما اینکه آینهها در جای مناسب خانه جاگذاری شدهاند یا نه! بسیار مهم است. حتی فرم آینهها و جنس قابی که برای آنها در نظر گرفته میشود بسیار مهم است. از دیدگاه کارشناسان فنگ شویی وجود آینه در بخشهای مختلف خانه به چرخش تعادل انرژی در خانه کمک میکند. اما نصبکردن آینه مقابل در ورودی، نصب کردن دو آینه درست مقابل یکدیگر یا آینهکاری در سقف خانه به هیچ وجه توصیه نمیشود چراکه این گونه جانماییها به هدر رفتن انرژی یا راکد ماندن انرژی و حرکت آن میان دو آینه منتهی میشود.
نکته سوم: امروزه در بسیاری از خانه ها چند آینه قدی بزرگ وجود دارد که در نگاه اسلام اصلاً ایده آل نیست چرا که گاهی تعداد زیاد آینه انسان را به سمت خودنمایی و مصرف گرایی سوق می دهد. بر اساس آموزه های اسلام بهترین مکان برای قرار گرفتن آینه، کنار درب خروجی است، که هر گاه انسان قصد خارج شدن از خانه را دارد خود را در آینه ببیند و با وضع مرتب از خانه خارج شود. این کار بر اساس سیره رسول خدا صلی الله علیه و آله است. ایشان هر وقت می خواستند از خانه خارج شوند چنین می کردند. شکل و قاب آن و اندازه آن چندان اهمیت ندارد. آنچه از دیدگاه اسلام مورد توجه است آینه نیست انسان است که آینه وسیله برای اوست. بنابراین آینه هیچ نقشی در هدر رفتن یا نرفتن انرژی ندارد.
جالب است بدانید که آینه کاری یکی از زیبایی های معماری ایرانی است که نقش موثری در تقسیم نور در فضای خانه را دارد. آینه در معماری نشان وحدت خلقت و موجودات جهان است و از سوی راهنمای عابد برای رسیدن به معبود است. آینه متجلی نور است و نور را افزایش می دهد. آینه کاری که بیننده خود را به ذات مطلق خداوند متوجه می کند و تجسم بی چون و چرای هنر دینی است. آینه کاری نه تنها به هدر رفتن انرژی کمک نمی کند بلکه می تواند با انعکاس نور، انرژی بیشتری را به انسان منتقل کند. چرا که نور همواره انسان را شاداب می کند و بسیاری از انسان ها از تاریکی به سمت نور گریزانند.
کدام لوستر توصیه شده؟
از دیدگاه کارشناسان فنگشویی روشن بودن تمامی زوایا و گوشههای خانه یکی از مهمترین اصلها برای حفظ جریان گردش انرژی است. بنابراین انتخاب لوستری کریستالی میتواند بهترین گزینه برای انتشار نور به نقاط مختلف خانه باشد. در شرایطی که زاویهها و گوشههای خانه تاریک است جریان در این مناطق راکد میشود و ثبات انرژی در این ناحیه مانع چرخش انرژی و متعادل شدن آن در فضای خانه میشود. بنابراین افراد خانه دچار خستگی، کسلی و بیحوصلگی میشوند.
نکته چهارم: این که در فنگ شویی ادعا می شود، روشن بودن تمامی زوایا و گوشههای خانه یکی از مهمترین اصلها برای حفظ جریان گردش انرژی است، اولاً یک ادعای بی اساس است و هیچ مبنای علمی و منطقی ندارد و صرفاً یک ادعا است. دوماً لوستر در فرهنگ عامه، یکی از وسایل تجملاتی به شمار می رود و استفاده از آن چندان مطلوب نیست. بنابراین چرا برای روشن کردن ذوایا باید حتما از لوستر استفاده شود؟ لوستر وسلیه روشنایی مناسبی به شمار نمی رود و اساساً جزء فرهنگ شرق هم نیست. در معماری ایرانی اسلامی نوع بنا به گونه ای ساخته می شود که به راحتی نور در فضای آن در رفت و آمد است. بناهای امروزی هیچ کدام بر اساس فرهنگ دینی ساخته نمی شود و همین امر باعث شده خانه مکانی برای آرامش نباشد. تاریک بودن زوایا هیچ ربطی به کسلی و بی حوصلگی افراد آن خانه ندارد بلکه آنچه باعث کسلی می شود رفتار غیر دینی افراد آن خانه است. این افراد از درون تاریکند که کسل می شوند. اگر درون روشن باشد تاریکی بیرون در روحیه آنها هیچ تأثیری ندارد.
چه پردهای برای نشیمن بهتر است؟
پنجره اگرچه میتواند نور نشیمن خانه را تامین کند و زیبایی و روشنایی روز را به خانه بیاورد اما هرگز نباید لخت و بدون پرده رها شود. کارشناسان فنکشویی توصیه میکنند حتما پنجرهها را با پرده پارچهای یا توری بپوشانید. از دیدگاه آنها بهترین انتخاب پرده توری با ضخامت متوسط و رنگ روشن است. پنجرهها مهمترین عوامل هدر رفتن انرژی در خانه هستند. این انرژی ممکن است انرژی گرمایشی یا سرمایشی خانه باشد یا انرژیکه از محبت و مراوده اعضای خانواده تشکیل شده باشد. بنابراین داشتن پوشش مناسب کمک میکند تا انرژیها در خانه ذخیره شوند و هدر نروند.
نکته پنجم: امروزه با پیشرفت تکنولوژی، و استفاده از پنجره های دوجداره، هدر رفتن انرژی گرامیشی و سرمایشی از طریق پنجره ادعای بی اساسی است و می توان با استفاده از این نوع تکنولوژی به راحتی از هدر رفتن انرژی جلوگیری کرد. علت استفاده از پرده در ساختمان نه به خاطر هدر رفتن انرژی است بلکه به علت زیبایی و محرم بودن فضای داخل خانه است. فرهنگ شرق از آن جهت که حریم محور است از پرده برای حفظ حریم خود استفاده می کنند. اما اگر ادعا شود پنجره عامل هدر رفتن انرژی محبت اعضای خانواده است. ادعای به گزافی است. زیرا محبت اعضای خانواده به یکدیگر از در نیامده که از پنجره خارج شود. این یک امر درونی و خدادادی است و فقط از طریق گناه و خطا متزلزل می شود.
بلورهای رنگی را فراموش نکنید؟
اگر اهل تزئین خانه با اشیای دکوری مخصوصا بلور و کریستال هستید میتوانید به توصیه کارشناسان فنگ شویی سراغ دکوریهای قرمز و بنفش یا حتی یشمی بروید. مثلا گلدانی یشمی رنگ روی میز ناهارخوری بگذارید یا یک شکلاتخوری قرمز رنگ روی میز عسلی بگذارید یا در قفسه دکوری ها از مجسمههای شیشهای قرمز و بنفش استفاده کنید تا بتوانید به گردش و جریان انرژی های مثبت در خانه کمک کنید. استفاده از بلورهای رنگی به شما کمک میکند تا به جریان گردش انرژی به ویژه انرژی شادی و رفاهی در خانه کمک کنید و به این ترتیب کانون محبت خانواده را که همان مکانی است که با اعضای خانواده گرد هم میآیید همیشه پر انرژی حفظ کنید.
نکته ششم: بر اساس آیات و روایات رنگ هایی که به انسان آرامش می دهند و باعث شادی می شوند، زرد و آبی فیروزه ای است. در قرآن به رنگ زرد اشاره شده و آن را عامل شادی معرفی کرده است(صَفْراءُ فاقِعٌ لَوْنُها تَسُرُّ النَّاظِرينَ (بقره/69) رنگ قرمز در روانشناسی رنگها، رنگی تند و خشن است، با این وجود این رنگ چگونه می تواند آرامش بخش باشد. از طرفی انرژی و شادی هر خانه به وسایل درون آن خانه نیست، بلکه به رفتار و اخلاق نیکو اعضای آن خانه نسبت به یکدیگر است. بسیاری از خانه ها وجود دارد که دکوراسیون داخلی آن دقیقاً بر اساس اصول فنگ شویی طراحی شده است، اما از بیشترین میزان ناآرامی و پریشانی برخوردار است و اعضای آن خانه همواره از هم جدا و نامهربان هستند. آنچه اعضای یک خانواده را دور هم جمع می کند و بین آنها الفت و مهربانی بر قرار می کند، عمل به دستورات دینی و پایبندی به آن است. به هر میزان که خداوند در زندگی کم رنگ شود به همان میزان اضطراب و پریشانی بیشتر خواهد بود. عمل به دستورات دین، در شادی و رفاه شما در خانه کمک می کند و به این ترتیب کانون محبت خانواده را پر از انرژی می کند.
جایگاه گیاهان آپارتمانی کجاست؟
نگهداری از گیاهان در خانه بهویژه در آپارتمان تاثیر زیادی در کاهش استرس، اضطراب و تنشهای ناشی از زندگی مدرن و ماشینی دارد. اما در میان انبوه و تنوع گیاهان کدام یک از آنها در تعدیل انرژیهای خانه بیشتر موثرند. کارشناسان فنگشویی گیاهان برگ پهن با رنگهای سبز، قرمز و بنفش را مناسبترین انتخاب میدانند. مهم ترین دلیل انتخاب گیاهان برگ پهن با رنگ سبز و قرمز قابلیت زیاد آنها در جذب انرژیهای منفی و امواج ناشی از وسایل برقی در خانه است. این گیاهان به راحتی میتوانند افکار منفی را از محیط خانه دور کرده و هوای محیط را بهتر پاکسازی کنند.
نکته هفتم: گیاهان همواره بیشتر تأثیر مثبت در زندگی بشر گذاشته اند و خدمات فراوانی به انسان ارائه نموده اند. احترام به درخت و گیاه در آموزه های دینی بسیار مورد توجه است. نگاه کردن به رنگ سبز درخت، نور چشم را جلا می دهد و باعث شادی و خرمی می شود. رنگ و نوع برگ گیاه هیچ فرقی نمی کند که چه شکلی و چه رنگی باشد. هر گیاه زنده ای در خانه عامل شادی و سرزندگی و طراوت می شود. گیاهان دی اکسید کربن را جذب و اکسیژن دفع می کنند. بهتر است بدانیم: دی اکسید کربن انرژی منفی نیست، گازی است که در هوا وجود دارد و قابل اندازه گیری است. گیاهان می توانند هوای محیط را تسویه کنند، اما دور کردن افکار منفی کار گیاهان نیست، این کار را باید خود افراد انجام دهند، اگر خود افراد نخواهند نیروی منفی را از خود دور کنند، در داخل جنگل هم که باشند این نیروی منفی از آنها دفع نخواهد شد.
چه مجسمهای بخرید؟
یکی از روشهایی کارشناسان فنگشویی از آن به عنوان راهی برای ایجاد ثبات و امنیت در خانه یاد میکنند، استفاده از مجسمههای سنگین در بخشهایی از خانه است که افراد خانه بیشترین زمان خود را در آن محل میگذرانند. برای نمونه اگر هر شب در کنار اعضای خانواده جمع میشوید و با یکدیگر صحبت میکنید بد نیست یک مجسمه سنگین که ترجیحا فلزی باشد در آن ناحیه داشته باشید. طرح و شکل مجسمه کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. تنها کافی است که شما از حضورش انرژی مثبت بگیرید و آن را دوست داشته باشید. با قرار دادن یک مجسمه فلزی در اتاق نشیمن میتوانید از بروز حس ناامنی در میان اعضای خانواده پیشگیری کنید.
نکته هشتم: جایگاه مجسمی در مبانی دینی چندان بالا و رفیع نیست و در فرهنگ عمومی به مجسمه نگاهی منفی وجود دارد. لازم به ذکر است آنچه در فنگ شویی مطرح می شود بر اساس اندیشه های غیر الهی این تفکر است، چرا که مجسمه در فرهنگ دینی هیچگاه عامل ثبات و امنیت در خانه نیست و اعضای خانواده با وجود آن احساس ناامنی یا امنیت نمی کنند. آن چه این احساس را در میان اعضای خانواده برمی انگیزاند، حضور پدر در خانه است. پدر پشت فرزندان و تکیه گاه همسر است. خانه ای که پدر در آن نباشد اگر صد مجسمه فلزی سنگین هم در ان باشد اعضای آن خانه احساس امنیت نخواهند کرد. این چه ادعای بی ساسی است که فنگ شویی می کند. اگر قرار است به مجسمه توجه نشود و مانند وسیله ای بی ارزش و بی فایده با آن برخورد شود، حضورش در خانه هیچ توجیهی ندارد، اما اگر قرار است مورد توجه باشد و باعث شود به آن دل ببندید و آن را دوست داشته باشید، با اندکی تفاوت، می شود همان مصداق بت پرستی. پس وجود مجسه در خانه آن هم با آن خصوصیات در فرهنگ دینی جایگاهی ندارد و نمی تواند مشکلی را حل کند. کسانی که از این نوع توصیه ها استقبال می کنند و دکوراسیون منزلشان را بر اساس آموزه های فنگ شویی می چینند، در بسیاری از مواقع تهی از معنویت و دور از خداوند هستند که احساس نیاز به چنین موضوعاتی می کنند.