به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرقه نیوز، از رایجترین وعدههای مروجان معنویتهای نوپدید و بهویژه قانون جذبیها، جذب ثروت سرشار و بیحساب و کتاب است.
گاه تا جایی پیش میروند که پول را مقدس و آن را با خدا یکی میدانند.
از همه بدتر آن جایی است که به این موضوع، رنگ دینی و اسلامی میبخشند.
البته اسلام عزیز با کسب روزی حلال نهتنها مخالف نیست؛ بلکه تشویقهای زیادی هم کرده است. با مفاهیمی چون طمع، تفاخر، مال مردمخوری، اندوختن ثروت بدون توجه به نیازمندان و… نیز مبارزه کرده است. از افرادی که سخنانی بیاساس را در جذب ثروت منتشر میکند، اعظم جبلی است. همانگونه که در تصویر میبینید، کاسهٔ برکت از جمله سفارشهای وی به مخاطبانش است.
حال سؤال این جاست که چه کسی برای برنج و گندم چنین کاربردی تعیین کرده است؟! انتخاب ۹ تا اسکناس ۵۰ هزار تومانی بر چه مبنایی به عنوان گزینهٔ مطلوب، سفارش میشود؟! چرا ۸ تا نَه و ۱۰ تا نَه؟! بهتر بودن سکهٔ طلا بر پایهٔ کدام معیار است؟! چوب دارچین و برگ بو و عدد ۳ و ۶؟! جنوب خانه چرا؟! آینه؟! اول ماه قمری؟! سوزاندن؟!
به نظر میرسد آنچه سفارش میشود، یا مندرآوردی است یا تکیه بر منابع سست و نامعتبر دارد. عجیب آنکه سفارش میکند برای پذیرش اینگونه سخنان بیمبنا نباید منطقی رفتار کرد؛ بلکه باید به شهود رسید!
ریشهٔ اینگونه سخنان را باید در شبهعلمهایی مانند «فنگشویی» (Feng Shui) جُست نه در آموزههای وحیانی و علم معتبر. فنگشویی، بخش عمدهٔ آموزههای خود را از تائوئیســم وام گرفته است و در لایههای عمیقتر خود به دنبال تأمین معنویتی غیر الهی است.
سیدابوالقاسم ظریف، پژوهشگر حوزه معنویتهای نوپدید
پایان/