فارغ از هرگونه قضاوت در خصوص پشتپرده عاملان حمله به سفارت عربستان، این نکته حائز اهمیت است که چرا ارگان سازمان جاسوسی آمریکا (رادیوفردا) در گزارشی مبسوط به رد اتهام از جریان شیرازیها میپردازد!
به گزارش فرقه نیوز، در پی دستور رئیس جمهور و مسئولان قضائی مبنی بر برخورد قانونی با مهاجمین به سفارت عربستان در تهران و مشهد بود که، گمانه زنیها در خصوص ماهیت سیاسی مهاجمان در رسانهها بالا گرفت.
یکی از جریاناتی که در بین برخی مسئولان و رسانههای داخلی در زمره متهمان سازماندهی این هجوم می باشد، طیف "شیرازی" می باشد.
اما مسئله قابل توجه این است که طرح این مسئله با واکنش منفی "رادیو فردا" (RadioFarda) ارگان سازمان سیا آمریکا مواجه شد. رفتاری که پیشتر از رسانه دولتی آمریکا نسبت به سرکرده گروه تروریستی جندالله، عبدالمالک ریگی، مشاهده شده بود.
وب سایت رادیو فردا در گزارشی با عنوان «طرفداران شیرازی و حمله به سفارت عربستان» جریان شیرازیها را "مبرّا" از این حادثه دانسته و به استدلال در اینباره میپردازد.
گزارش مذکور را "علی افشاری"، ضدانقلاب فراری و از اعضای سابق دفتر تحکیم وحدت که پس از دوران محکومیت در سال 84 به آمریکا فرار کرد، نگاشته است.
وبسایت رادیو فردا پس از شرح حادثه مذکور، مینویسد: «عدهای نیز طرفداران آیتالله سید صادق شیرازی را به عنوان بانیان حمله معرفی کردهاند. سایتهای "فرارو" و "راه دانا" و "منصور حقیقتپور" نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از جمله افراد و رسانههای وابسته به اصول گرایان بودند که بدون ارائه سند و مدرک معتبر، جریان شیرازیها را به عنوان سازمان دهنده حمله به مراکز دیپلماتیک عربستان سعودی معرفی کردند.»
ارگان سازمان سیا درباره ماهیت این جریان میافزاید: «نیروهای نزدیک به آیتالله خامنهای از برچسب شیعه انگلیسی برای حامیان سید صادق شیرازی استفاده میکنند. دلیل این اتهام زنی بلااستناد فعالیت شبکههای ماهوارهای وابسته به این مرجع تقلید شیعه در لندن است.»
وب سایت رادیو فردا که میکوشد تا اتهام حمله به سفارت عربستان را متوجه بسیج کند، در اینباره مینویسد: «این ادعا در راستای تلاشهایی صورت میگیرد که قصد تبرئه نیروهای بسیجی، گروههای موسوم به ولایتمدار و دلواپس از تعرض به سفارت خانه عربستان سعودی را دارند.»
این وب سایت، جریان شیرازیها را اینگونه معرفی میکند: «آیت الله سید صادق شیرازی از مراجع سنتی ساکن در حوزه علمیه قم است که بعد از فوت برادرش آیت الله سید محمد شیرازی هدایت جریان شیرازیها را در کشورهای اسلامی بر عهده دارد. این جریان علاوه بر ایران در کشورهای عراق، سوریه، لبنان، کویت و عربستان سعودی پایگاه دارد.
سید صادق شیرازی راه برادرش را ادامه داد و به انتقاد از اعمال حکومت و نظریه ولایت فقیه پرداخت. اوج انتقاد وی به عملکرد نظام ورهبری در بهمن ماه ۱۳۸۹ در سرکوب خشنونت آمیز "جنبش سبز" بود.
یکی از محورهایی که حداقل در ظاهر باعث ناخشنودی حکومت از شیرازیها بوده و هست، دیدگاه سنتی آنان در تخاصم با رهبران اهل سنت، لعن خلفای راشدین و تبلیغ مرام غالیگری در تشیع است.
شیرازیها قائل به تقریب و کاهش اختلافات با اهل سنت نیستند و دیدگاه افراطی در خصوص تقابل با اهل سنت دارند. همچنین تاکید آنها بر ثواب "قمه زدن" بخصوص بعد از فتوی حرمت آن از سوی [آیتالله] خامنهای تقابل بین حکومت و آنها را بیشتر کرد.»
رادیو فردا با اشاره به برخورد قانونی با دفاتر شبکههای ماهوارهای این جریان، که در جهت اختلاف افکنی در امت اسلامی فعالیت میکردند، میافزاید: «مسئولان رسانهها این ادعاها را رد کرده و آنها را مصداق پرونده سازی دانستند. بعد از این رویداد حملات حکومت به سید صادق شیرازی و نزدیکانش گسترش یافته و آیت الله خامنهای چندین بار در خلال سخنرانیهایش با حمله تشیع انگلیسی آنها را غیر مستقیم مورد حمله قرار داد. از اینرو انتساب حمله به سفارت عربستان سعودی به جریان شیرازیها را باید با در نظر گرفتن این سابقه مورد توجه قرار داد.»
ارگان سازمان سیا امریکا با منتسب کردن شهید آیت الله نمر باقر النمر به این جریان، مینویسد: «شیخ نمر از شاگردان آیت الله سید صادق شیرازی بوده و رابطه خوب ونزدیکی با وی داشت. بنابراین میتوان انتظار داشت جریان شیرازیها از اعدام شیخ نمر خشمگین شده و اعتراض کنند. اما دلایلی متعددی را میتوان اقامه کرد که اعتبار انتساب حمله به مراکز دیپلماتیک عربستان سعودی به آنها را زیر سئوال برده و آن را به یک اتهام زنی و یا گمانه زنیهای دور از واقعیت تنزل میدهد.»
در حالی که ارتباط شهید آیت الله النمر با سید صادق شیرازی به هیچ وجه ثابت نشده و برای رد ادعای رابطه شاگرد و استادی و فکری این شهید با شیرازیها، دلایل زیادی وجود دارد که اصلیترین آن تضاد عمیق فکری شیخ النمر با سید صادق شیرازی بر سر مسائلی چون، ولایت فقیه، حکومت اسلامی در زمان غیبت امام معصوم و کارآمدی نظام اسلامی در عرصههای داخلی و بینالمللی میباشد که در ویدیوهای منتشر شده از شیخ نمر موجود می باشد.
رادیو فردا بعد از رد اتهام حمله به سفارت از جریان شیرازیها به عنوان جریانی معقول که در مبارزه مشی مسالمت آمیز و بدن خشونت دارند! نام میبرد. این رسانه آمریکایی میافزاید: «مبارزه مسالمت آمیز و اصلاحی در نظرات آیتالله سید محمد شیرازی جایگاه پر رنگی داشت. شیرازیها هیچگاه به درگیری و تقابل خشونت آمیز با حکومت روی نیاوردهاند. آنها اگر سازمان دهنده حمله به سفارت عربستان سعودی بودند، آنگاه این سئوال جدی مطرح میشود چرا در برابر تضییقات و تعرضهای متعدد نیروهای امنیتی در دو سال گذشته علیه بیت آیت الله سید صادق شیرازی اقدام مشابهی انجام ندادهاند؟»
وب سایت رادیو فردا که در رد اتهام به این جریان مصادیق و ادله گوناگون دیگری را طرح میکند، در گزارش خود مینویسد: «بنابراین با توجه به مواردی که شرح داده شد، ادعای انتساب حمله به سفارت و کنسولگری عربستان سعودی در تهران و مشهد به جریان شیرازیها بر پایه شواهد و قرائن موجود بیاعتبار به نظر میرسد. در واقع این فضا سازی بیشتر آدرس غلط دادن برای اختفای متهمان واقعی را به ذهن متبادر میکند.»
رسانه دولتی آمریکا در پایان نوک پیکان خود را به سمت مردم نمازگذار نشانه میرود و پس از تطهیر مشکوک جریان شیرازیها، نمازگذاران جمعه را متهم این حادثه معرفی میکند. وب سیات رادیو فردا مینویسد: «راهیپیماییهای زنجیرهای بعد از نماز جمعههای هفته گذشته و اتخاذ مواضع همسو سرنخهایی قابل اعتنا برای کشف و شناسایی آمران و عاملان حمله به سفارت عربستان سعودی است.»
فارغ از هرگونه قضاوت در خصوص پشت پرده عاملان حمله به سفارت عربستان سعودی در تهران و مشهد، این نکته حائز اهمیت است که چرا ارگان سازمان جاسوسی آمریکا (رادیو فردا) در گزارشی مبسوط به رد اتهام از جریان شیرازیها می پردازد!
بدیهی است که نگرانی رهبر انقلاب در خصوص ترویج و تبلیغ شیعه از بلندگوهایی که در انگلیس و آمریکا کوک میشوند، بجا و دقیق بوده است. و اینجاست که بر یادآوری ضرب المثل ایرانی «دم خروس بیرون زد» ضروری مینماید و پس از مصاحبه رادیو فردا با تروریستی چون "عبدالحمید ریگی"، برای چندمین بار «از پرده برون افتد راز» ! / جام نیوز