این فرد ادعا نموده امیرکبیر طی عریضه ای درخواست پناهندگی از انگلیس را داشته است و نه تنها برای خود بلکه برای خانواده ایشان هم داشته است! در این متن هدفدار علاوه برتوهین به مقام میرزا تقی خان، تلاش برای جبران کینه قدیمی بهائیان از این صدراعظم ایران در دوران ناصری و اقدامات ایشان را بدنبال دارد.
امیرکبیر مشهور به میرزا محمد تقیخان فراهانی، یکی از بزرگترین و پر افتخارترین صدراعظمهای ایران در دوران تاریک ناصرالدینشاه قاجار بود. وی همسر عزتالدوله، خواهر ناصرالدینشاه قاجار بود، همچنین پدر تاجالملوک همسر مظفرالدینشاه قاجار و پدربزرگ محمدعلیشاه، ششمین پادشاه از دودمان قاجار بود.
اقدامات اصلاحی امیرکبیر اندکی پس از رسیدن وی به صدارت آغاز شد و تا پایان صدارت کوتاه وی دنبال شد. دوران صدارت امیر ایران ۳۹ ماه بود.
اما کینه بهائیان از امیرکبیر در چه خصوصی بود؟؟؟
امیرکبیرکه خود فردی مذهبی بود در ارتقاء شان ومنزلت علما و روحانیون تلاش بسیاری داشت. پس از فتنه انگیزی و ایجاد فرقه و ادعای کذب باب، به ویژه نقش برجسته وی درسرکوب شورش باب و ازمیان برداشتن فتنه بابیه که با محاکمه واعدام " علی محمد باب" به پایان رسید، روابط وی و علما دینی را بیش از پیش تحکیم بخشید. وطن دوستی ومخالفت شدید امیرکبیر با نفوذ کشورهای خارجی درایران، تلاش برای برقراری عدالت و امنیت، جلوگیری از شکنجه و آزار متهمان و مجرمان، جلوگیری از پناهندگی جنایتکاران و مجرمین سیاسی وغیره درسفارتخانه های خارجی وتلاش برای قطع ارتباط جاسوسی – اطلاعاتی اتباع داخلی برای نمایندگان خارجی ازدیگراقدامات اصلاح گرانه امیرکبیر درطول دوران کوتاه ( سه ساله ) صدارت بود.
از اینرو همواره این شخصیت تاریخی که در اذهان ملت ایران بعنوان یک مصلح در میان ظلمتکده قاجار شناخته میشود در بیان بهائیان منحرف نکوهیده شده یکی از منفورترین چهرههای تاریخ این سرزمین شمرده میشود و طبعاً فعالان بهائی و رسانههای منتسب به ایشان کوشیدهاند بیش از پیش چهره روشن او را تخریب و آلوده کنند.