به گزارش فرقه نیوز؛ هر جوینده حقیقتی با مطالعه منابع معتبر صوفیه، اولین سوالی که ذهنش را مشغول میکند این است که چرا بین تصوف قدیم و جدید فرسنگها فاصله است! تفاوت بین صوفیه قدیم و جدید به حدی رسیده که امروز افرادی که مدعی درویشی هستند باید از آنها به عنوان مدعی صوفیگری یاد کرد زیرا این افراد اولیات مرام صوفیگری که همان ادب و مرام مردانگی است رعایت نمیکنند تا ابتدایترین شاخصه درویشی توسط مدعیان صوفیگری زیر سوال برود تا شاهد بدنامی تصوف باشیم که یادآور قول باخرزی است «اینچنین افعال و اقوال این قوم صوفیه نیست» [1]
اغتشاشات گلستان هفتم و اتفاقات پیرامون آن توسط مدعیان صوفیگری صورت گرفت تا اولین سوال در ذهن عموم مردم این باشد که آیا این همان تصوفی است که ادعا دارد مسیر سلوک و وصال به الله توسط آنها صورت میگیرد؟ ! این همان سیروسلوکی است که یوسف مردانی ادعا داشت دراویش اجازه اذیت و آزار به مورچه ندارند؟ !
بدنامی تصوف توسط مدعیان صوفیگری به جای رسید که محمد ثلاث با جنایت بیسابقه خود روی تکفیریهای وابسته به داعش را سفید کرد و بزرگان خود را مجبور به اعلام برائت کرد تا این لکه ننگ بر پیشانی صوفیه گنابادیه نقش نبندد.
رفتار غیر انسانی محمد ثلاث در ماجرای اغتشاشات گلستان هفتم باعث شد دیگر کسی با شنیدن نام درویش، انسانی منقطع از دنیا و فراری از سیاست به ذهنش تداعی نشود. دنیای مجازی و انتشار کلیپ حرکت وحشیانه گروهک مجذوبان باعث شد حقایق تلخی برای مردم آشکار شود تا شاهد چهره حقیقی مدعیان صوفیگری باشیم.
در اغتشاشات گلستان هفتم شاهد چهره جدیدی از مدعیان صوفیگری بودیم که عناصر افراطی و معاند گروهک مجذوبان به نمایش گذاشت. مدعیان صوفیگری گروهک مجذوبان به خاطر پتانسیل بالا در دهههای اخیر مورد استفاده سرویسهای اطلاعاتی قرار گرفتند تا علیرغم ادعای عدم دخالت در سیاست توسط بزرگان صوفیه گنابادیه شاهد سوء استفاده از دراویش توسط مدعیان صوفیگری باشیم.
پی نوشت:
[1]. اوراد الأحباب و فصوص الآداب، ابوالمفاخر یحیی باخرزی، به کوشش: ایرج افشار، ص49