ناگفته نماند که این تغییر جغرافیایی میتواند هم سودمند و هم مشکلساز باشد. سودمندی از جهت ورود به عرصهای تازه برای خودنمایی و انتشار افراط و انحراف به نام دین، و مشکلساز به دلیل اینکه گاهی تبلیغات جریانهای انحرافی توسط جامعه به ضدتبلیغ برای آنها تعبیر شده و نتیجه معکوسی را به دنبال دارد.
هرچند فرقه افراطگرای شیرازی عمدهترین اقدامات خود را در عراق انجام میدهد، اما به دلایلی که به برخی از آنها در بالا اشاره شد، بساط خود را در کشورهایی همچون افغانستان، پاکستان و اکنون در هند، پهن کرده تا شاید بتواند مشکلات کشورهای قبلی در عدم جذب و همراهی با فرقه را در هند جبران نماید.
گفتنی است در تبلیغات این جریان فرقهای فعالیتهای محدود و ناچیز جریان شیرازی در شبکه مرجعیت که وابسته به تشکیلات نامبرده است، به پوشش رسانهای توسط رسانههای هندوستان تعبیر میکند.
این شبکه در این زمینه چنین میگوید:
"با ورود به ماه مبارک رمضان 1438 هجری قمری، رسانههای رسمی کشور هندوستان ازجمله: شبکههای تلویزیونی و روزنامهها، فعالیتهای دفتر و نماینده صادق حسینی شیرازی را بهصورت مستمر تحت پوشش رسانهای قرار داده است. همچنین سؤالات شرعی که از دفتر مرجعیت استفتاء میشود نیز بهصورت مستمر در روزنامههای رسمی کشور هندوستان چاپ میگردد و شبکههای خبری نیز مراجعات مؤمنان به دفتر مرجعیت را پوشش خبری میدهند."
پرواضح است که جریان صادق شیرازی به دنبال ترویج افکار انحرافی خود بنام دین بوده و در این راه پول های زیادی را که از اربابانش می گیرد صرف تبلیغات خود نموده تا شخص اول تشکیلات را فردی بزرگ و افکار و عقاید وی را تنها راه نجات مسلمین معرفی نماید. پس در هر یک از اخبار و گزارشهای کذب خود پس از ترویج جریان انحرافی و افراطی، مهمترین مسئلهای که به آن میپردازد استقبال به ظاهر مردمی و دولتهایی است که تشکیلات وی در میان آنها واردشده است.
در عین حال با ناامیدی از فعالیت و
یارگیری داخلی در ایران به بهانه دین و دیانت، به ناچار عمدهترین اقدامات
خود را معطوف به همسایگان خارجی نموده است که تا به حال هیچ یک از آنها نیز
نه تنها از او استقبال نکرده اند بلکه موانعی را نیز پیش راه او قرار داده
اند تا هر چه زودتر بساط خود را از آنجا جمع نماید./دیده بان