شبکه یادشده به تازگی نیز جلوه دیگری از چهره پلید خود را به نمایش گذاشت.
چنانکه مستحضرید دو فرقه "وهابیت" و "بهائیت" به شهادت اسناد غیرقابل خدشه تاریخی، زاییده دامان انگلیس هستند.
رژیم استعمارگر انگلیس میدانست که روزگاری میتواند از فرقه وهابیت برای نفوذ و به انحراف کشیدن مسلمانان اهل سنت و در نهایت ارائه چهرهای خشن و عقلگریز از اسلام بهرهبرداری کند.
فرقه بهائیت هم از سوی دیگر به آلت دست دشمنان اسلام و تشیع جهت بدعتگذاری در مسیر دینداری و ترویج سکولاریسم و اباحهگری بدل شد.
شاید عدهای خوشباور همچنان بر این پندار باشند که انتساب این دو فرقه به یک آبشخور، غیرواقعی و توطئهانگارانه است؛ چراکه وهابیت و بهائیت در ظاهر هیچ ربطی به یکدیگر ندارند و یکی از درون اهل تسنن منشعب شده است و دیگری از درون شیعیان.
اما حمایت سفت و سخت شبکه وهابی کلمه از پیروان فرقه بهائیت -که بر پایه اصول فقهی و اعتقادی همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی "منحرف و مرتد" به حساب میآیند- دم خروس را نمایان کرد و بار دیگر از پیوند شوم این دو فرقه انگلیسی پرده برداشت.
مجریان و کارشناسان شبکه وهابی کلمه بر خلاف رویکرد تکفیری که در قبال سایر فرق اسلامی دارند، از پیروان آئین مجعول بهائیت بهصورت تمام قد دفاع کرده و آنان را «مظلوم»، «حقطلب»، «نجیب»، «صادق» و... قلمداد میکنند.
خاطرنشان میشود که بهائیت فرقهاى ساختگی منشعب از "بابىگرى" است. بنيانگذار بهائیت فردی بهنام «ميرزا حسينعلى نورى» ملقب به "بهاءالله" متولد سال 1233 تهران است که از نخستين پیروان و مبلغان باب بود.
در سال 1268 بابيها به ناصرالدين شاه قاجار تيراندازى كردند و چون شواهدى بر نقش حسينعلى در اين كار وجود داشت، حکومت در پى دستگيرى و اعدام او برآمد. وی به سفارت روسیه پناه برد و با حمایت سفير و دولت روسیه از مرگ نجات يافت.
حسینعلی نوری سپس به بغداد رفت و در آنجا با فرستادگان دولتهای انگليس و فرانسه ملاقات نمود و از جانب آنان پیشنهاد تابعيت انگلیسی یا فرانسوی را دریافت کرد.
نامبرده پس از مدتی ادعاى الوهيت و ربوبيت نمود و خود را «خداى خدايان، آفريدگار جهان، خداى تنهاى زندانى، معبود حقيقى، رب مايُرى و مالايُرى» ناميد! پيروانش نيز پس از مرگ وى، قبرش را قبله خويش قرار دادند.
او افزون بر ادعاى ربوبيت، شريعتی جديد آورد و كتاب «اقدس» را نگاشت. بهائيان آن را «ناسخ جميع صحائف» [باطل کننده همه کتب آسمانی] میدانند!
او كتابهاى ديگرى نيز نگاشته است كه پر از اغلاط املائى و انشائى است. مهمترين كتاب او «ايقان» نام دارد كه بهخاطر وجود اغلاط بسيار، در زمان حياتش مورد تصحيح و تجديدنظر قرار گرفت! / جام نیوز