۱۲:۳۶
۱۴۰۲/۰۶/۲۱
از ششم آگوست تا یازدهم سپتامبر

۱۱ سپتامبر و گسترش موج الحاد جدید

آن‌ها با هجوم سخت به کشورهای اسلامی حمله‌ور شده و از طرفی دیگر این اقدام تروریستی انفجار برج‌های دوقولوی تجارت جهانی آمریکا مستمسکی برای ایجاد جنبشی نرم و اجتماعی علیه خدا و دین‌داری می‌شود که نئوآتئیست‌هایی همچون داوکینز و هیچنز این اقدام را بهانه‌ای برای مبارزه با ادیان ابراهیمی قرار داده و با قرائت الحادی از دانش تجربی موج جدید خداناباوری و دین ستیزی را به جریان می‌اندازند.
کد خبر: ۱۷۸۸۴
۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ آمریکا از درون لرزید. آمریکایی‌ها با قدرت رسانه‌ها توانسته‌اند به کسانی که هیچ چیز از تاریخ معاصر نمی‌دانند، نتیجۀ مورد پسند خود را بقبولانند و تصویر مظلومانه‌ای از خود بر جای بگذارند. امروز طلایه‌داران جنایت، بر صندلی قربانی نشسته و مدعی مبارزه با تروریسم می‌شوند. آن‌ها با هجوم سخت به کشورهای اسلامی حمله‌ور شده و از طرفی دیگر این اقدام تروریستی انفجار برج‌های دوقولوی تجارت جهانی آمریکا مستمسکی برای ایجاد جنبشی نرم و اجتماعی علیه خدا و دین‌داری می‌شود که نئوآتئیست‌هایی همچون داوکینز و هیچنز این اقدام را بهانه‌ای برای مبارزه با ادیان ابراهیمی قرار داده و با قرائت الحادی از دانش تجربی موج جدید خداناباوری و دین ستیزی را به جریان می‌اندازند.

اما نکته‌ای تاریخی مهم است و آن اینکه با بزرگ‌نمایی این حادثه، جنایات جنگی و کشتار هزاران غیر نظامی در هیروشیما و ناکازاکی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند؛ آری صبحِ ششمِ آگوستِ ۱۹۴۵ بود که یک بمب‌افکن B-29 آمریکایی، اولین بمب اتمی آماده‌شدۀ جهان که «پسر کوچولو» نام گرفته بود را بر فراز شهر هیروشیما پرتاب می‌کند؛ بمبی که معادل ۱۵۰۰۰ تن TNT قدرت دارد! این انفجار، بلافاصله ۸۰۰۰۰ نفر را به کام مرگ فرستاد اما اثرات بمب، قربانیان بیشتری می‌خواست. پس از این، ده‌ها هزار نفر دیگر بر اثر قرارگرفتن در معرض تابش، جان خود را از دست دادند!

سه روز بعد، نهم آگوست؛ یک بمب اتم دیگر بر ناکازاکی انداخته شد و در این حمله، ۴۰۰۰۰ نفر کشته شدند. بمب دوم را «مرد چاق» نامیده بودند و تقریباً ۱۰۰۰۰ پوند وزن داشت! البته این اعداد کاملاً تخمینی هستند و ممکن است تعداد کشته‌های دو حمله را تا ۲۱۰۰۰۰ نفر بالا برد، زیرا به دلایل مختلفی نمی‌توان آمار دقیقی ارائه کرد و کسی به درستی نمی‌داند که واقعاً چند نفر در آن زمان در شهر بوده‌اند و در معرض انفجار قرار گرفته‌اند. دستور نسل کشی در ژاپن توسط ترومن رئیس جمهور وقت آمریکا صادر می‌شود و رفتار غیرانسانی و اخلاقی او امروز توجیه می‌شود!

در واقعۀ یازدهم سپتامبر، حدود ۲۹۷۷ نفر کشته شده‌اند و این عدد با آنچه در بالا ذکر شد، قابل مقایسه نیست. حال اگر از تروریسم صحبت شود، هرگز ترومن و سربازانش به ذهن روشنفکر نماها خطور نمی‌کند! آری! یازدهم سپتامبر را همه به یاد دارند و تصویر آمریکای مظلوم صلح‌جو در ذهن‌ها نقش بسته است؛ همان که پیش از یازدهم سپتامبر با تمام توان از اشغال فلسطین حمایت کرد و در کشورهای مسلمانان پایگاه نظامی ساخت و مرد و زنشان را کشت! اما چه کسی تاریخ ششم آگوست را به یاد می‌آورد.
تهیه‌شده در: «رد شبهات ملحدین»

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظر