به گزارش فرقه نیوز، نورعلی تابنده قطب فرقه سیاسی صوفیه در جدیدترین اظهارنظر خود به تعریف و تمجید از شخصیت هویدا پرداخت.
وی نخست وزیر همجنس باز رژیم پهلوی را الگوی مناسبی برای فقرا و شیوخ دانست و به بیان ویژگی سرسپردگی هویدا نسبت به شاه اشاره کرد تا فقرا و شیوخ فقط قطب را در فرقه شخص اول و آخر خود بدانند!
برای دریافت فایل صوتی از طریق لینک زیر اقدام کنید:
در ادامه به صورت مختصر به چند نمونه از انحرافات هویدا اشاره خواهیم کرد:
هویدا، در تمام مدت صدارتش تصمیمات تشکیلات رهبری بهائیان را اجرا میکرد و میکوشید تا نفوذ آنان را در تمام سطوح تا بالاترین حد گسترش دهد. این حمایتها به قدری گسترش یافت که تقدیر و سپاسگذاری محافل بهایی از او را در پی داشت. به طور کلی بهاییان ایران، پیشرفت خود را در دهههای آخر سلطنت پهلوی مدیون پشتیبانی هویدا میدانند. (۱)
هویدا، فراماسون بود و از اعضای ارشد جناح صهیونیستی ـ فراماسونری ایران به حساب میآمد. (۲)
هویدا، شخصاً همجنسگرا بود، و این مطلب نه تنها در میان خواص درباری، بلکه در سطح جامعه نیز شهرت داشت. او هیچگونه تلاشی برای پنهان نگه داشتن این مسئله نداشت و حتی در برخی موارد گرایشات هموسکسوالیته خود را به نمایش میگذاشت. محمدرضا پهلوی از این امر به خوبی مطلع بود ولی به آن اهمیتی نمیداد و ابقاء چنین نخستوزیری عمق تباهی اخلاقی شاه و وابستگاه او و اوج بیاعتنایی آنان را به کرامت انسانی و ارزشهای اخلاقی و فرهنگی جامعه نشان میدهد. (۳)
در زمان نخستوزیری هویدا، او با جلب حمایت شاه، از مأمورین موساد ـ تشکیلات اطلاعات و جاسوسی اسرائیل ـ برای آموزش کادرهای ساواک دعوت کرد و از این هنگام بود که پای مأموران موساد به تشکیلات ساواک باز شد. (۴)
فعالیتهای جاسوسی موساد در دوران هویدا توسط تشکیلاتی به نام سازمان زیتون هدایت میشد که این سازمان علاوه بر فعالیتهای اطلاعاتی و جاسوسی در ایران و کشورهای همسایه به آموزش مأمورین ساواک و نیروهای اطلاعات و ضداطلاعات ارتش میپرداخت (۵)
کلیه اعضای سازمان زیتون علیرغم اینکه اسرائیلی بودند ولی با گذرنامههای جعلی، به عنوان تبعه دیگر کشورها به ایران میآمدند. (۶)
هویدا بهاییزاده بود، و خود نیز از پیروان این فرقه ضاله محصوب میشد در طول دوران نخستوزیریاش توجه ویژهای به این فرقه مبذول میداشت و برای آنان تسهیلات ویژهای قائل بود. به همین سبب بود که بهاییان به سرعت و در تمامی زمینهها خصوصاً اقتصادی رشد کردند. هویدا همچنین مشاغل کلیدی را به بهاییان میبخشید حتی چند وزیر کابینه او مثل منصور روحانی، وزیر کشاورزی که در تمام دوران صدارت هویدا در کابینه او عضویت داشت و نابود کننده کشاورزی ایران لقب گرفت، فرخ رو پارسا، نخستین زن وزیر دوران شاهنشاهی که به نام وزارت آموزش و پرورش، فرهنگ کشور را به فساد کشانید؛ سپهبد صنیعی وزیر جنگ، منوچهر شاهقلی، وزیر بهداری و منوچهر تسلیمی، وزیر بازرگانی بهایی بودند. (۷)
فردوست در خاطراتش میگوید: محمدرضا از تشکیلات بهاییت و به خصوص افراد بهایی در مقامات مهم و حساس مملکتی اطلاع کامل داشت و نسبت به آنها حسن ظن نشان میداد... خود او صراحتاً گفته بود که افراد بهایی در مشاغل مهم و حساس مفیدند چون علیه او توطئه نمیکنند (۸) / سجاد تنها
پی نوشت:
۱-سمینار انقلاب اسلامی و ریشههای آن، مجموعه مقالات انقلاب اسلامی و ریشههای آن، ج ۲، ص ۲۳۵.
۲-درباره فراماسون بودن هویدا ر. ک مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی، اسناد فراماسونری در ایران، ج ۲، صص ۴۷۲ و ۴۶۸
۳-فردوست، همان، ج ۲، ص ۳۹۵؛ دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان، ص ۲۷۰
۴-طلوعی، بازیگران عصر پهلوی از فروغی تا فردوست، ج ۱، ص ۵۱۱؛ طلوعی، محمود، پدر و پسر، ص ۷۳۲؛ محمدی، منوچهر، انقلاب اسلامی، زمینهها و پیامدها، ص ۸۲.
۵-دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان، همان، ص ۱۴۴
۶-مرکز اسناد انقلاب اسلامی، شماره بازیابی ۴۳۶، ص ۴۱
۷-دوانی، همان، ص ۲۶۰؛ دلدم، همان، ص ۱۱۳۹؛ دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان، همان، ص ۲۳۷؛
۸-دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان، همان، ص ۲۳۹.