حمیدرضا حاتمی در کارگاه آموزشی جنگ نرم ویژه بسیج اساتید سراسر کشور که در سالن اجتماعات مرکز تربیت معلم شهید بهشتی بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: امروز بهائیت در شبکه های ماهواره ای به شدت به دنبال نهادینه کردن اباحه گری و ولنگاری است.
به گزارش فرقه نیوز، حمیدرضا حاتمی در کارگاه آموزشی جنگ نرم ویژه بسیج اساتید سراسر کشور که در سالن اجتماعات مرکز تربیت معلم شهید بهشتی بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: امروز بهائیت در شبکه های ماهواره ای به شدت به دنبال نهادینه کردن اباحه گری و ولنگاری است.
وی در ادامه بیان داشت: انسان همواره نگران وضعیت آینده خود بوده و برآورد وضعیت آینده یا حداقل برآورد تهدیدات در آینده یکی از دشوارترین کارهایی است که تاکنون به آن پرداخته و موارد ناکافی های او نیز در این زمینه کم نبوده است.
این کارشناس جنگ نرم ضمن تشریح شاخصه های تهدیدهای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی گفت: کاهش خودباوری ملی، رواج واژگان مبتذل در جامعه، تغییر باورها و گرایش به مدل های غربی، القای ناکارآمدی دین در اداره جامعه، افزایش سلفی گری، از میان رفتن قبح روابط نامشروع، کاهش رفتارهای مذهبی و رواج تصاویر غیر اخلاقی از جمله تهدیدهای فرهنگی در جامعه به شمار می رود.
حاتمی تصریح کرد: بحران مدیریت و ناکارآمدی نظام سیاسی، شکل گیری احزاب مخالف، از خودبیگانگی و بحران هویت، کاهش روحیه ملی، تغییر آداب و رسوم، افزایش بی اعتمادی عمومی و ترویج واگرایی قومی نیز از مصداق های تهدیدهای سیاسی و اجتماعی است.
وی ادامه داد: تهدید اقتصادی چون با معیشت مردم سروکار دارد مثل افزایش بیکاری، بی ثباتی اقتصادی، تشدید تحریم ها و توسعه آن به بانک مرکزی، اختلال در سیستم بانکی، کاهش درآمدهای کشور از جمله کاهش ذخایر ارزی و کاهش توان مدیریتی و خدمات رسانی دولت و ایجاد تورم های افسار گسیخته، خود را سریع تر نشان می دهد.
این استاد دانشگاه با اشاره به حجم قدرت نرم و ضرورت دقت در امنیت نرم بیان کرد: هر قدر حجم توان بازیگران در تحلیل تهدید بیشتر باشد تولید فشار بر امنیت نرم نیز بیشتر خواهد بود که به عنوان مثال در فتنه 88 ترکیبی از بازیگران خارجی مثل آمریکا، انگلیس، اسرائیل و فرانسه و بازیگران داخلی مثل منافقین و بریدگان از کشور دخالت داشتند.
نقش باربی در ترویج اباحه گری
حمیدرضا حاتمی با اشاره به استفاده نامناسب از شبکه های ماهواره ای گفت: عروسک باربی تا به حال بیش از 500 بار در نقش ها و شخصیت های متفاوتی همچون پرستار، افسر پلیس، پزشک، خواننده موسیقی راک، افسر نیروی دریایی، دزد و گدا عرضه شده است.
وی تصریح کرد: این تهدید زمانی به دنبال اباحه گری است و زمانی هم دنبال نگرش های جدید می باشد.
این کارشناس جنگ نرم گفت: تهدید اقدامی برنامه ریزی شده برای ترویج تفکر وهابیت، تکفیری و نگرش اباحه گری است که همه گروه های سنی را مورد هدف قرار داده است.