پایگاه خبری تحلیلی فرقه نیوز، قانون جذب از موضوعاتی است که امروزه در دنیا از آن بسیار سخن گفته میشود. سخنرانان، روانشناسان، فیلم سازان و نویسندگان همگان این موضوع را به بحث گذاشته وآن را تبلیغ کرده و به عنوان یک قانون مسلم از آن دفاع میکنند. در تعریف این قانون گفته شده است: قانون جذب همان قانون جاذبه است، اما با این تفاوت که قانون جذب در حيطه افکار اتفاق میافتد. در قانون جاذبه نيوتن، کره زمين همه اجسام را به سمت خود جذب میکند، اما در قانون جذب تمام چيزهايی را که ما در ذهن تصور میکنيم به سوی ما جذب میشوند.[1]
مروجان این قانون مدعی هستند انسان میتواند همه چیز را به طرف خود جذب کند. همانند: مردم، شغل، شرایط زندگی، قرض، شادی، وضع سلامتی، ثروت، ماشینی که سوار شده و اجتماعی که در آن زندگی میکند. طبق مبنای این قانون، کل زندگی انسان تجلی افکاری است که در ذهنش جریان داشته و او میتواند به واسطه جذب افکار مثبت، به تمامی آنها در عالم خارج عینیت بخشیده و به آنها برسد.
در قانون جذب، انسان با تصورش تمام دنيا را تبدیل به يک کاتالوگی در دستش کرده و به راحتی میتواند به جهان هستی و کائنات دستور دهد تا خواسته او را برآورده کنند. در قانون جذب، محور اصلی، انسان بوده و قدرت تماماً در اختيار اوست. بنابراین این انسان است که به عنوان رأس امور بوده و خداوند صرفاً یک نیروی درونی در درون انسان است.
در قانون جذب، برای محقق شدن آروزها و خواستهها سه مرحله را برمیشمارند. نخستین مرحله خواستن است، یعنی انسان به دنیا وعالم هستی فرمان میدهد که آرزویش را برآورده کنند. در مرحله بعدی، انسان به برآورده شدن حتمی خواستههایش باور و ایمان دارد. سومین مرحله، تجسم آرزو و خواستههایش است. یعنی احساس کند که با تمام وجود و عینیت به خواستهاش رسیده است!
در تعریف قانون جذب، انسان همه کاره عالم بوده و میتواند با فرمان دادنش خواسته خود را محقق شده بداند. تا جایی که یکی از مروجان این قانون، میگوید:«کائنات، غلام حلقه به گوش و غول چراغ جادو هستند.»[2] همچنین او در جایی دیگر میگوید: «هرچیز را در ذهنت مجسم کنی، آن را در دستهایت خواهی داشت.»[3] مروجان این قانون پا را فراتر گذاشته و مدعی شدهاند: «این قانون استثنا ندارد!»[4] یعنی یک قانون واقعی، قطعی و حتمیالوقوعی است، که تمام رویدادهای زندگی انسان بر اساس آن اتفاق افتاده و در حال حاضر هم زندگی در گرو خواستهها و تصاویر ذهنی انسان است!
بنابراین با توجه به تعاریف متفاوت و مختلف از این قانون، میتوان نتیجه گرفت: مهمترین رکن در قانون جذب: خواستن، اعتقاد به برآورده شدن خواسته و در نهایت تجسم خواسته و آرزو است. این انسان است که با فرمانش، تمام هستی و کائنات را برای برآورده کردن خواستهاش به خط میکند! اما حقیقت ماجرا این است که این قانون چیزی نیست جز تکیه بر امورات موهوم و تخیلی که انسانها را صرفاً مشغول به توهُّمات ذهنی و درونی کرده و با نرسیدن به خواسته، حاصلی جز حسرت و افسردگی، چیز دیگری را برای مخاطب به دنبال ندارد.
پینوشت:
[1]. روزنامه جوان، کد خبر: 1072866.
[2]. راندا برن، راز، ترجمه نفیسه معتکف، ص 84.
[3]. همان، ص22.
[4]. جو ویتالی، کلید راز گمشده جذب خواسته ها، ترجمه فریده همتی، ص36.
پایان/