سفیر سابق ایران در مکزیک و فعال فرهنگی و اجتماعی گفت: برخی میگویند غرب دین را کنار گذاشت و پیشرفت کرد؛ ما هم باید این کار را بکنیم اما باید به اینها گفت «بله» غرب بیخردی را کنار گذاشت چرا که مسیحیان به تعقل اعتقاد نداشتند.
فرقه نیوز به نقل از فارس، دومین نشست از سلسله برنامههای آزاداندیشی و گفتوگوی انتقادی با محوریت موضوع گرایش جوانان به مسیحیت عصر روز گذشته (جمعه 5 مهر) در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی(سرچشمه) برگزار شد.
در این مراسم محمد حسین قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک ، مؤلف و فعال فرهنگی و اجتماعی درباره زمینههای تبلیغ مسیحیت به صورت مفصل توضیح داد و گفت: نخستین مسأله تصور ناکارآمدی نظام و اسلام است اگر کسی به این تصور برسد که اسلام ناکارآمد است، این آغازی برای دور شدن از مذهب و جذب شدن به هر دین دیگری میشود.
وی در ادامه افزود: قبیح شدن حلالها و مباح شدن حرامها، بیکاری، برخورد غیر جذبی با افراد مسأله دار، پیشرفته بودن کشورهای مسیحی، سخت شدن شرایط ازدواج بدلیل عرف غلط، آزادی پوشش روابط جنسی مسیحیان و مصرف مواد و مشروبات الکی، عدم شناخت مسیحیت و انجیل، کوتاهی رسانههای ایران در شناساندن مسیحیان و پنهان کاری آنها درباره باورهایشان دیگر عوامل چنین اتفاقی میشوند.
*باید به شناساندن افکار مسیحیان همت گماریم
وی با اشاره به اینکه یکی از اشکالات ما ایرانیان این است که براساس حدیث نبوی در اسلام مباحثه میکنیم ولی درباره مسیحیت مباحثه نمیکنیم، افزود: شبکههای ماهواره صبح تا شب به تبلیغ علیه اسلام میپردازند ما نمیخواهیم علیه مسیحیت کاری کنیم ولی لااقل باید باورهای مسیحیان را نشان دهیم، آزادی که مسیحیان در ایران دارند مسلمانان در غرب ندارند بنابراین ما هم باید به شناساندن آنها همت کنیم.
وی یادآور شد: صلح طلب جلوه دادن مسیحیان، راحتی بخشش گناهان در مسیحیت، امضاء اخذ ویزای غرب در صورت معرفی خود به عنوان مسیحی، حمایت کلیسا از تازه مسیحیان نیز عوامل دیگری برای جذب جوانان ایرانی به سمت مسیحیت است.
قدیری ابیانه یادآور شد: در بحث تصور ناکارآمدی نظام و اسلام باید گفت که مردم بخاطر مسایل نفتی و غیرنفتی توقعاتی از دولت و نظام دارند که عمده آنها توهمی است البته ما شاخص تورم، هزینه زندگی، مالی، مسکن، معیشت، ازدواج و .. را در نظر داریم ولی تصور ناکارآمدی نظام یک چیز متفاوتی است.
وی در ادامه افزود: این مطالبه که چون ما در ایران نفت داریم همه میخواهند بهترین امکانات و شرایط برایشان فراهم باشد بین مردم وجود دارد در حالیکه شما فرض کنید دولت بخواهد درآمد نفتی را بین مردم تقسیم کند با شرایط کنونی در بودجه سالهای پیش قرار بوده 2300000 بشکه نفت صادر شود که این براساس محاسبات ماهی نفری کمتر از یک بشکه نفت میشود، بنابراین با یک تصور توهمی طبیعی است که همه چیز را پای نظام و در نهایت اسلام بگذاریم و گریز از دین مشخص است.
*ایرانیان دچار تنبلی اجتماعی شدهاند
وی با اشاره به اینکه براساس آمار ما دچار تنبلی اجتماعی در ایران هستیم، گفت: در سال 91 ایران پس از کشورهای عربی تنبل ترین کشور به لحاظ اجتماعی بوده ایرانیان به لحاظ ساعت کاری درسال 91 ،22 دقیقه فعالیت داشتند درحالیکه بالاترین تعطیلات در سطح دنیا و کمترین بار تکفل را دارند بنابراین ما در شرایط اقتصاد استراحتی هستیم که هیچ ربطی هم به اسلام ندارد.
نویسنده کتابهای «کلیدهای پیشرفت» و «توهم نفتی و اقتصاد استراحتی» گفت: بنابراین یکی از کارها این است که توهم نفت را از بین ببریم علاوه بر این رفتار عرفی به سبک زندگی اسلامی در جامعه هم از عوامل گریز از دین است و این رفتارها باعث میشود در نهایت افراد امید به بیگانگان و رابطه با امریکا، اعتیاد، گرایش به مذاهب دیگر یا عرفانهای کاذب و شیطان پرستی و ... در پیش بگیرند، بنابراین اگر این مسایل را حل کنیم خودبه خود مشکلات رفع میشود.
*مسیحیت کنونی در غرب با بکارگیری عقل در دین مخالف است
قدیری ابیانه اظهار داشت: ما به عنوان مسلمان باید حضرت مسیح را قبول داشته باشیم ولی ما معتقدیم در انجیل و دیگر کتب تحریفاتی شده که همخوانی با مسیحیت اصیل ندارد. سر در یک کلیسا نوشته شده که خرد بزرگترین دشمن است که در مقابل ایمان میایستد، این مسیحیت واقعی است؟ مسیحیت کنونی در غرب با بکارگیری عقل در دین مخالف است آیا اگر این نکات گفته شود باز هم کسی جذب مسیحیت میشود ؟ در تاریخ مسیحیت گالیله محکوم به اعدام شد و بسیاری دیگر از بزرگان و اندیشمندان در آتش غضب کور مسیحیان سوختند.
وی یادآور شد: برخی میگویند غرب دین را کنار گذاشت و پیشرفت کرد ما هم باید اینکار را بکنیم اما باید به اینها گفت که بله آنها بی خردی را کنار گذاشتند چرا که مسیحیان به تعقل اعتقاد نداشتند استعمار برای اینکه کشورهای اسلامی پیشرفت نکند، میگوید دین باید از سیاست جدا باشد.
*صلیب، ابزار شکنجه مسیحیان تبدیل به سمبل آنها شده است
قدیری با بیان اینکه در غرب مسیحیان را صلح طلب معرف میکنند و میگویند این دین صلح مطلق است، اظهار داشت: نخست باید گفت جنگ جهانی اول نیز توسط مسیحیان صورت گرفت البته ما نمیگوییم این اشکال در دین مسیحیت است ولی اینها پای کلیت اسلام را همه جا وسط میکشند درحالیکه خودشان بدترین انواع شکنجهها را در کلیساها روا میداشتند موزههای شکنجه شان ناظر بر این امر است.
امروزه صلیب ابزار شکنجه مسیحیت تبدیل به سمبل آنها شده و این چه بد سلیقگی است مثل اینکه ما به جای شمشیر علی (ع) شمشیر شمر را سمبل خود کنیم.
نویسنده کتاب «از حقیقت تا تحریف مسیحیت» گفت: فساد کشیشان در حقیقت به علت ممنوع شدن ازدواج بین آنها بسیار زیاد است البته در کلیساهایی که ازدواج منع نشده، این فسادها زیاد نیست امروز تیتر اول رسانهها همین فساد کلیساها است بخصوص آمار تجاوز به کودکان و معلولان، هم جنسبازی و... نیز بسیار رواج یافته است. در نهایت اگر این نکتهها به جوانان نشان داده شود بعید میدانم کسی به دین مسیحیان تحریف شده کنونی گرایش پیدا کند.