به گزارش فرقه نیوز، یکی از شیوههای مورد استفاده فرقهها برای توجیه فعالیتهای غیرقانونی خود، استفاده از چهرههای نامآشنا، صاحبنفوذ، مشهور، بازیکنان مطرح ورزشی، هنرمندان، سیاستمداران و ... است.
برای این گروهها، داشتن عکس مشترک با یک فرد شناخته شده در بین افراد جامعه، میتواند برگ برنده و سندی برای درست نمایاندن تشکیلات فرقهای-خصوصا بین جوانان- باشد.
موارد نسبتا قابل توجهی در ایران وجود دارد که نشان میدهد، هنرمندان و ورزشکارانی آگاهانه یا ناآگاهانه در دام ترفندهای تبلیغاتی فرقههای ضاله و کاذب گرفتار شدهاند.
در یک مورد، یکی از عناصر فعال ترویج مسیحیت صهیونیستی در صفحه اختصاصیاش در شبکه اجتماعی، عکس مشترک خود با یکی از بازیگران شناخته شده تلویزیون و سینما را منتشر کرده و مدعی شده که او را به سوی مسیحیت تبشیری دعوت کرده است.
صرفنظر از حسننیت یا سوءنیت این بازیگر، آنچه باید مد نظر قرار بگیرد، استفادههای تبلیغاتی عنصر تبشیری از این عکس بوده که با قطع و یقین، در محافلی که او شرکت خواهد کرد، بازیگر معروف را ابزاری برای تبلیغات فرقهای خود قرار میدهد.
البته این اولین موردی نیست که فرد مشهوری طعمه عضویابان فرقه مسیحیت صهیونیستی قرار میگیرد. هنرمندان دیگری هم بودهاند که تنها به دلیل انداختن یک عکس یادگاری با عناصر تبشیری، بهعنوان یک مسیحی معرفی شدهاند؛ در حالی که آنها اصلا مسیحی نشدهاند و ادعای تغییر دینشان دروغی بیش نبوده است.
سال گذشته بود که خبری غمانگیز از دیدار عنصر فعال و مطرح فرقه ضاله بهائیت با رئیس هیئت مدیره یکی از باشگاههای فوتبال مطرح پایتخت، سر و صدایی راه انداخت.
این فعال ضدانقلاب که یکی از سرمایهگذاران شبکههای ماهوارهای ضد اخلاقی و ضد انقلاب "من و تو" و "رها" است، توانسته بود زمینه دیدار این مدیر ورزشی با مدیرعامل یکی از باشگاههای مطرح اسپانیایی را فراهم کند و حتی زمزمههایی مبنی بر سرمایهگذاری او در این تیم ایرانی هم شنیده شد.
تاسفبارتر از آن، چگونگی ارتباطگیری این فرد با مسئولین این باشگاه بوده که-بر فرض غیرعمدی بودن- هیچگاه عذرخواهی رسمی از جانب آنها صورت نگرفت.
در موردی دیگر، فرقه دروغین حلقه با جذب یکی از کارشناسان شاخص عرفان، از وی برای نوشتن بخشی از کتاب "انسان از منظری دیگر" منتسب به رهبر فرقه دعوت کرده بود که هرچند او بعدا از این تشکیلات برائت جست؛ اما این فرقه بهرههای تبلیغاتی خود را از حضور این فرد برد.
همچنین خوانندههای مطرب متواری از کشور هم که اهدافی مشابه فرقهها در سر میپرورانند و همان ماموریت مشترک با فرقهها از قبیل:"تخدیر جوانان"، "ترویج لاقیدی"، "تشویق به فرار از مسئولیت" و ... را انجام میدهند، از این شیوه بسیار استفاده میکنند.
در تیرماه امسال، بازیکنان پیشکسوت یک باشگاه فوتبال که به همراه هنرمندان برای انجام یک بازی دوستانه به کانادا سفر کرده بودند، عکسی دوستانه را با یک خواننده لسآنجلسی گرفتند. علاوه بر این مورد، همین خواننده در فروردینماه امسال در جشن قهرمانی تیم ملی کشتی نیز شرکت کرده و با کشتیگیران ملیپوش، عکس یادگاری گرفته بود.
در موضعی دیگر، افراد قابل احترام دیگری هم وجود دارند که دارای جایگاه والا، بیبدیل و شاخصی نزد قشر معتقد و ایمانی جامعه هستند و این بزرگان نیز مورد استفاده تبلیغاتی فرقهها قرار میگیرند.
فرقه "دراویش" تنها به دلیل آنکه حضرت امام(ره) در تفسیر سوره حمد به یک کتاب اشاره کرده بودند، ایشان را ملحق به دراویش معرفی کردند(!) و این در حالی بود که نام بردن از کتابهای مختلف و نقد آنها شیوه معمول نویسندگان حوزههای مختلف- و بهصورت ویژه حوزه دینی و اعتقادی- است.
علاوه بر این، سرکرده یکی از فرقههای محلی وابسته به دراویش، در سفری که سالها پیش بنا به دلایلی به لبنان داشته، عکسی را با "سیدحسن نصرالله" رهبر حزبالله لبنان انداخته که همین عکس، به ابزاری تبلیغی برای وی تبدیل شده و با آن، به فریب زودباوران میپردازد.
پرواضح است فردی که هنرمندان یا ورزشکاران را بهعنوان الگو قرار داده، حضور آنها در کنار افراد مسالهدار و منحرف را موجب تطهیر چهره ناپاک آن افراد دانسته و چه بسا پاک کردن لکه ننگ همنشینی با هنجارشکنان، بهسادگی هم نباشد.
متاسفانه در جابجایی فرهنگی که صورت گرفته، به غلط بازیکنان تیمهای ورزشی و هنرمندان، بهعنوان الگوی بخشی از جوانان و نوجوانان، جای شهدا، بزرگان، مدالآوران و نامآوران علمی و ... را گرفتهاند و از اینرو قشر ورزشکار و هنرمند نیز باید پاسخ این اعتماد را داده و بهجای افتخار گرفتن عکس با افرادی منحرف، به آرمانها و ارزشهای دینی و ملی کشور احترام گذاشته و در دام تبلیغات فرقهای گرفتار نشوند. / رهپویان هدایت