به گزارش فرقه نیوز، دکتر میرمراد مارندگانی، مدیر دفتر دادگاه کیفری یک استان تهران با برنامه «گفتگوی علمی» در مورد وحدت مصاحبه کرد.
وی اختلاف را آفت اصلی اسلام دانست و گفت: حضرت امام (ره) با نامیدن هفته ای به نام وحدت اتفاق خوبی را رقم زدند و برای مسلمانان جهان مانند نعمتی است.
مارندگانی با بیان اینکه وحدت دستور قرآن است افزود: رمز موفقیت من، عدم توجه به قومیت و مذهب است و موجب شد که مردم نسبت به من اعتماد داشته باشند.
مدیر دفتر دادگاه کیفری یک استان تهران با اشاره به تاثیرگذاری نخبگان و علما در جامعه اظهار کرد: علما، روشن فکران، نویسندگان و مسئولان فرهنگی باید تلاش کنند تا راه های وحدت را بیابند نه اینکه بکوشند تا راه های اختلاف را از میان تاریخ پر از تطاطم بیرون کشیده و مسائل جزئی را بزرگ نمایند چرا این موضوعات موجب تفرقه بیشتر میان مسلمانان می شود.
وی اختلاف بین مسلمانان را موجب ناتوانی در برابر دشمن دانست و گفت: غرب و کفار، دلسوز مسلمانان نیستند؛ غرب از یک فرقه و مذهب دفاع می کند در حالی که با اصل اسلام مشکل دارند و لذا این دفاع به دلیل تفرقه افکنی میان مسلمان است.
مارندگانی با درخواست از نخبگان برای پرداختن به مشترکات افزود: اکثر مراجعین به دادگاه کیفری در تهران اهل تشیع هستند و اگر احساس کردیم کسی نسبت به مذهب، جدلی انجام داد باید صبر پیشه کرد.
وی در مصاحبه با رادیو گفت و گو با بیان اینکه اگر جامعه و نخبگان به سمت مشترکات روند، قطعا اختلافات کمرنگ می شوند خاطرنشان کرد: پیکره اسلام در خارج از ایران شرایط بدی دارد و دشمنان با نقشه شوم اختلاف افکنی به دنبال نابودی اسلام هستند.
مدیر دفتر دادگاه کیفری یک استان تهران با اشاره به اکثریت خیران شیعی در استان سیستان و بلوچستان گفت: امام (ره) از روز نخست محور را بر پایه وحدت ملت اسلام نهادند و وجود پیامبر (ص) بزرگترین نقطه وحدت است و همگی باید روی این نقطه تکیه کرد و باید مردم و امت اسلامی را از نقشه های شوم دشمنان آگاه کنیم.
وحدت بین شیعه و سنی امری ضروری است
دکتر مسعود گنجی استاد تمام، پژوهشگر و رئیس سابق دانشگاه محقق اردبیلی گفت: اگر مشترکات بین شیعه و سنی را مبنا قرار دهیم و در کل دنیا از اختلافات بین مسلمان پرهیز شود قطعا شاهد پیشرفت وحدت خواهیم بود.
گنجی با بیان اینکه بین شیعه و سنی اختلافی وجود ندارد افزود: اختلافات، ساخته شده و شایعه هستند چرا که همه ما یک قرآن داریم و به آن و سنت پیامبر عمل می کنیم.
این پژوهشگر با بیان اینکه در دانشگاه محقق اردبیلی روی تحکیم روابط شیعه و سنی تمرکز کرده ایم اظهار کرد: رهبری، اتحاد بین ملت های اسلامی در کل جهان اسلام را ضروری می دانند و همواره بر آن تاکید دارند و اگر اختلافی بین شیعه و سنی رخ دهد، اثرات بیشتری نسبت به تقابل با کفر دارد.
وی ضمن اذعان به قدم برداشتن در جهت اتحاد خاطرنشان کرد: مسائل اختلاف و تفرقه میان مسلمانان به هیچ عنوان منطقی نیست و این جمعیت باید ظرفیت خود را برای سرافرازی اسلام به کار گیرند.
گنجی در رادیو گفت و گو با اشاره به زندگی اهل سنت و شیعه در کنار هم در اردبیل افزود: در اعضای هیئت علمی دانشگاه نیز از اهالی سنت نیز داریم و کوچک ترین اختلافی بین اهل شیعه نیست.
این استاد تمام گفت: در دانشگاه محقق اردبیلی به اهالی سنت توجه بیشتری می شود و موجب شده این دانشگاه در رتبه بندی تایمز و علمی، رتبه 5 دانشگاه های کشور را دریافت کرده که تمام این موفقیت ها به دلیل اتحاد بین شیعه و سنی در دانشگاه است.
رئیس سابق دانشگاه محقق اردبیلی در ادامه با بیان اینکه اهل شیعه و سنت در ایران اسلامی تفاوتی ندارند اظهار کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، تفاوتی در نوع زندگی اهل شیعه و سنی وجود ندارد و لذا وحدت بین آنها امری لازم و ضروری است و نباید اختلافات را بزرگ نمایی کنیم؛ در استان اردبیل با درایت امام جمعه و نماینده رهبری هیچ گونه اختلافی در بین شیعه و سنی این استان وجود ندارد.
انتهای پیام/