به گزارش فرقه نیوز و به نقل از خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی صالحی، محقق مهدوی در دومین برنامه از سلسله نشستهای تخصصی مهدویت که به همت پژوهشکده مهدویت مسجد مقدس جمکران و با محور «واکاوی و مواجه با شبهات و جریانهای فکری و فرهنگی مهدویت» در کتابخانه تخصصی این مکان مقدس برگزار شد، تصریح کرد: جریانی در چند سال گذشته در ترویج اندیشههای غلط و خرافه، پا را فرا نهاده و گستاخانه از پلکان مهدویت بالا میروند که بسیار شباهت به فرقه ضاله بهائیت داشته و خدمت به استکبار را سرلوحه اهداف شوم خود قرار دادند و آن فرقه مدعیان یمانی هستند.
وی ادامه داد: اساس تشکیل این فرقه، تحریف اندیشههای مهدویت و امامت است که برای رسیدن به اهداف شوم خود، از هیچ گونه تلاشی فروگذاری نکردند.
این محقق برجسته فرق مهدویت در تشریح تاریخچه فرقه یمانی اظهار کرد: پس از سقوط صدام به واسطه فشارهای موجود و جو حاکم بر عراق، فرقههای نوپای بسیاری شکل گرفتند که از نمونههای آن میتوان به جریانهای سِرَخی، ربانی، سلوکی و گرآبی اشاره کرد.
حجت الاسلام صالحی افزود: در این میان میتوان به فردی با عنوان احمد اسماعیل احسن از فرقههای یمانی به عنوان حادترین و بدترین چهره در این فرقه نام برد که عضویت در ارگانهای نظامی بعث عراق را در کارنامه سیاه خود دارد و اکنون نیز برای جذب هواداران و مریدان به دور خود، فعالیتهای بسیاری را انجام میدهد و به فریب عوام با ترفندهای تعبیر خواب و استخاره روی آورده و از سوی دیگر با دستبرد در حوزه دین، به جعل روایات و احادیث مبادرت کرده است.
وی از دیگر ابزارهای تبلیغی احمد اسماعیل احسن را توزیع کتاب در نشر اعتقادات و پخش کلیپهای تأثیرگذار در سطحی وسیع بیان کرد و در ادامه به بیان مواردی از ادعاهای واهی احمد اسماعیل احسن پرداخت.
این گزارش می افزاید: شرکتکنندگان در این دوره، ضمن شناخت ادیان و فرقههای نوظهور با شیوههای تخصصی مقابله با انحرافات فکری آنها مهارتهای لازم را کسب میکنند تا هر یک به عنوان مبلغانی در آگاهسازی آحاد مردم تلاش کنند و در این خصوص بتوانند نقش خود را در انجام رسالت دینی در جامعه ایفا کنند.
گفتنی است، این دوره آموزشی در پژوهشکده مهدویت و آینده اندیشی مسجد مقدس جمکران برگزار شد و از اهداف برگزاری این نشستها، آشنایی با فرقهها و ادیان نوظهور در مهدویت و شناخت انتظار مخرب از خرافه تا اباحه بیان شده است که شرکتکنندگان در شش جلسه تخصصی با مبانی آن آشنا میشوند.